وبسایت بسیجیان پایگاه شهید مطهری ده آباد

پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیب نرسد امام خمینی ره

وبسایت بسیجیان پایگاه شهید مطهری ده آباد

پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیب نرسد امام خمینی ره


وجود انواع لباس ها، مدل های کیف و کفش و پوشش هایی که کاملا با فرهنگ ایرانی اسلامی منافات دارند، تنها گوشه ای از تلاش های ضدفرهنگی این نهاد به ظاهر فرهنگی می باشد.
به گزارش گروه فرهنگی فرهنگ نیوز، راه اندازی و تاسیس انواع کارگروه و بنیاد و خانه و شورای ساماندهی برای پیش بردن کارهایی که باید به صورت عادی و طبق رویه طبیعی دستگاه های حاکمیتی کشور انجام شود، ترفندی است برای سر کار گذاشتن ملت و منحرف کردن ذهن ها و فرستادن من و شما پی نخود سیاه. پشت پرده این نمایش هم هدف های دیگر و رویکردهای دیگر پیگیری می شود و من و شما متحیر می مانیم که چه می خواستیم؛ چه شد!
 
چندی پیش، رونمایی از مانتوهای ورزشگاهی خانه مد خبرساز شد. مانتوهایی که کوچکترین انطباقی با معیارهای دینی و فرهنگی ما ندارد، به عنوان «مد ایرانی اسلامی در چارچوب جمهوری اسلامی ایران» و تحت نظارت مستقیم «بنیاد ملی مد و لباس» معرفی شده است. همه جنبه های منفی غیر قابل چشم پوشی این (به اصطلاح) مانتوها یک طرف؛ توهین به کلمه مقدس «الله» و پرچم مقدس کشور هم یک طرف! برداشتن نشان «الله» از روی پرچم و گذاشتن عکس جانوری که گفته می شود یوزپلنگ ایرانی است و درست کردن لباسی جلف و نازیبا با این پرچم تحریف شده که برای تبرج و جلب توجه نامحرمان کاربرد دارد، حرفی برای گفتن باقی نمی گذارد. 
 
در صفحه خبر رونمایی از این مانتوها در سایت خانه مد ایرانی  نوشته شده است: «پوشش های ارائه شده همگی کد شیما را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده اند» و برای توجیه تولید و عرضه این لباس نوشته است: «عواید حاصل از تولید و فروش این مانتوها برای حمایت از تیم ملی فوتبال کشورمان در بازی های آسیایی اختصاص خواهد یافت!»
 
نکته طنز این قصه غم انگیز اینجاست که در همین سایت، در صفحه ای با عنوان «قاچاقچیان لباس، مشکل بزرگ طراحی و تولید پوشاک ملی»  اینگونه نوشته شده: «ظرف هفته گذشته، خانه مد ایرانی با همکاری گروهی از طراحان و دوزندگان داخلی، از طرح های مانتوهای ایرانی اسلامی تحت عنوان «مانتوهای ورزشگاهی» رونمایی کرد.
 
این پوشش ها که با الهام گرفتن از پرچم پر افتخار جمهوری اسلامی ایران، تصاویری از یوز ایرانی و نماد هایی از توپ جام جهانی تهیه و به صورتی نوین ارائه شد، به سرعت مورد هجوم قاچاقچیان پوشاک قرار گرفت. این گروه با استفاده از امکانات گسترده خود سعی کرده اند چراغ هایی را که در حال روشن کردن فضای مد و لباس کشور هستند(!) با تند باد سرمایه های حاصل از درآمد های نامشروع خود خاموش کنند. در این راه متأسفانه برخی رسانه های داخلی نیز بدون آگاهی از واقعیت های پشت پرده، دیدگاه های یکسویه و هدفدار آنها را منعکس ساخته اند!»
 
نگاه کوتاهی به سایت خانه مد ایرانی و بررسی عقبه و سوابق قبلی این سایت می تواند ابعاد دیگری از این گروه به اصطلاح مد ایرانی و اسلامی را برای هر مخاطبی روشن می نماید. 

 
در صفحه خانگی این سایت ، عکسی با عنوان «مهمانی رنگ ها» قرار دارد که وقتی روی آن کلیک می کنید ، تصویر زنی با لباس تحریک کننده و آرایش زننده در سطح شهر را می بینید که در مقابل آن نوشته شده: «بهار از راه رسید و با خود کلکسیونی از رنگ ها را به همراه آورد. رنگ های تیره و سرد را از تن برکنید واز رنگین کمان برای لباس هایتان رنگ انتخاب کنید!»
 
باز در صفحه خانگی، عکس یک خانم طراح لباس با عنوان «بازگشت به بهشت با مد جذاب زنانه سیب»   به نمایش گذاشته شده که در این عکس، این خانم روسری بر سر ندارد و وقتی روی آن کلیک می کنید، تصاویری می بینید که متاسفانه در شان فرهنگ اسلام و ایران نیست.
 
در این عکس ها پوشیدن مانتوی کوتاه و ساپورت و باز بودن یقه و نمایش دادن موها و پوشیدن کفش نامناسب و بدون جوراب در فضای عمومی، با عنوان «بازگشت به بهشت»(!) تبلیغ شده است.
 
در صفحه کیف و کفش زنانه ، انواع کفش های پاشنه بلند و روبازی که صرفاً برای خودنمایی و جلب توجه کاربرد دارد و آسیب های جسمی شدیدی هم برای زنان در پی دارد، به عنوان مد کفش معرفی شده است. خانه مد ایرانی مبلغ و مروج مدهای خارجی است؛ نه طراح و سازنده و سامان دهنده مد ایرانی اسلامی. بخش «لباس های مجلسی زنانه»  این سایت هم نماینده همین واقعیت است.
 
 
 
در بخش لباس های خاص و متفاوت  هم یک سری لباس عجیب و نامتعارف بر تن مانکن هایی در شکل و هیئت دیوها(!) به نمایش  گذاشته و ادعا شده که این طرح ها، «ایستادگی و پایداری را به مخاطب نشان می دهد»! چنین سخن گزافی در محضر ملتی که اسوه مقاومت و پایداری است، هم خیلی خنده دار است و هم خیلی گریه دار!
 
 
خوشبختانه به قدری فعالیت های خانه مد ایرانی ضعیف و شرم آور است که نگران بیشتر شناخته شدن آن با انتشار این اخبار نیستیم. نگرانی ما همان نکته ایست که در بند اول این متن ذکر آن رفت. اینکه برای حل و فصل هر مشکل و معضلی یک گارگروه یا شورای ساماندهی یا خانه یا بنیاد تشکیل می دهند، کلاه گشادی است که سر ملت می گذارند و به این شکل، از مسئولیت و پاسخگویی فرار می کنند و گاهی هم مقاصد و منافعی غیر از خواست ملت و رهبری را پیگیری می کنند.
 
برای بهبود وضعیت حجاب و عفاف و پوشش و نزدیک شدن به معیارهای تمدن ایرانی اسلامی، نیازی به تشکیل انواع کارگروه و خانه و بنیاد نیست! همه دستگاه ها باید به وظیفه خود عمل کنند؛ یعنیهمان چیزی که در قانون 26 ماده ای عفاف و حجاب تصریح شده است!
  • یار مهدی